‘Even Tot Hier’ wint Gouden Televizier-Ring voor beste televisieprogramma

Nieuws

7 oktober 2022
Business

‘Even Tot Hier’ wint Gouden Televizier-Ring voor beste televisieprogramma

Wij feliciteren BNNVARA, Niels van der Laan en Jeroen Woe met De Gouden Televizier-Ring voor het programma ‘Even tot hier’. De heren mochten deze mooie prijs donderdagavond 6 oktober in ontvangst nemen tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala. 

Op een prachtige televisieavond werden Niels van der Laan en Jeroen Woe de winnaars van de 57e Gouden Televizier-Ring met programma Even tot Hier. De heren vaagden alleconcurrentie weg en kregen zeventig procent van de stemmen van het Nederlandse publiekvoor hun satirische programma. Het was tot op het laatste moment spannend in de race om de Gouden Televizier-Ring waarin Even tot Hier uiteindelijk meer stemmen kreeg dan mede-genomineerden Het Jachtseizoen en De Bevers.

De mooiste tv-prijs

Niels van der Laan en Jeroen Woe vermaken Nederland al zeven seizoenen lang met scherpe satire, en verrassende muzikale optredens en dat wordt nu beloond met de mooiste tv-prijs van Nederland, de Gouden Televizier-Ring. Niels van der Laan: “Dank je wel, jullie zijn geweldig. Een enorme eer voor het hele team, we hadden dit niet verwacht. Het is een geweldig programma om te maken, dus dat doe je niet alleen maar samen met Jeroen.” Jeroen Woe: “We willen Paul de Leeuw bedanken omdat die ons uit het theater heeft getrokken en natuurlijk onze superster Miguel.”

Ook Tim Hofman viel in de prijzen: hij kreeg de allereerste Impact Award voor de aflevering van BOOS over The Voice of Holland én hij kreeg de Televizier-Ster voor beste presentator. Tim Hofman won voor de tweede keer in zijn carrière voor beste presentator. Tim Hofman: “Ik denk dat het de missie is van de NPO, van BNNVARA en van BOOS dat mensen zonder macht zich veilig voelen om te praten. De prijs is voor iedereen die durfde te spreken.”

En er waren meer winnaars!

Eindelijk mocht Frank Lammers dan een Ster in ontvangst nemen. Hij kreeg de meeste stemmen in de categorie Televizier-Ster Acteur. Frank was helaas niet op het Gala aanwezig om zijn prijs persoonlijk in ontvangst te nemen, maar liet weten wel bijzonder verguld te zijn met zijn award.

Robbert Rodenburg ging er met de Televizier-Ster Online-Videoserie vandoor voor zijn interviewprogramma Open Kaart op YouTube, alwaar hij bijzondere gasten bevraagt.

Presentatrice Anne-Mar Zwart hield een ontroerde speech nadat bekend werd dat Hallo, Ik heb Kanker de Televizier-Ster Jeugd had gewonnen.

Gefeliciteerd allemaal!

Lees hier alles over het 57e Gouden Televizier-Ring Gala 2022.

Lees ook het nieuws over andere Campus-gerelateerde onderwerpen

Meer nieuws