Dauwtrappen met Bruno tijdens Dutch Media Week

Nieuws

3 oktober 2022
Duurzaamheid

Dauwtrappen met Bruno tijdens Dutch Media Week

Tijdens de Dutch Media Week kun je op iedere werkdag mee uit wandelen met kunstenaar Bruno van den Elshout. Een ideale voorbereiding op al het moois dat iedere dag staat geprogrammeerd. Niet alleen een actieve start van de dag, maar ook een mooie gelegenheid om je te laten verrassen door je medewandelaars.

Vanmorgen begonnen we de dag goed met de eerste wandeltocht van Bruno. De wandeling begon voor Beeld & Geluid en ging vervolgens via het Media Park naar het Het Gooisch Natuurreservaat, een prachtig natuurgebied achter het park. De naam ‘Dauwtrappen’ deed zijn naam eer aan: de dauw lag op het gras en zorgde voor een fenomenaal mooi ochtendplaatje.

En of het nu stormt, regent dat het giet, of het zonnetje schijnt, de wandeling gaat onder alle weersomstandigheden door. Zorg voor warme (regen) kleding, zodat je het niet koud krijgt. De wandeling vindt elke dag plaats van 7:45 uur – 9:00 uur, zodat je weer op tijd terug bent voor het begin van het inhoudelijke programma van de Dutch Media Week. Koffie en iets lekkers staan dan voor je klaar. Je loopt een afstand van ongeveer 5 kilometer en deelname is geheel kosteloos. Meld je wel vooral even aan als je aan een wandeling wilt deelnemen.

Over Bruno van den Elshout

Bruno van den Elshout onderneemt eigenzinnige kunst- en onderzoeksprojecten die uitnodigen tot ontmoetingen tussen mensen, ideeën en werelden. In zijn werk zoekt hij steeds naar manieren om oordeelvrije benieuwdheid en liefdevolle aandacht te beleven, en daartoe uit te nodigen.

Wanneer zien we jou?

Dinsdag 4 oktober 2022 – 07:45 – 09:00
Woensdag 5 oktober 2022 – 07:45 – 09:00
Donderdag 6 oktober 2022 – 07:45 – 09:00
Vrijdag 7 oktober 2022 – 07:45 – 09:00

Lees ook het nieuws over andere Campus-gerelateerde onderwerpen

Meer nieuws