Brand new: Brasserie Villa Heideheuvel is vernieuwd en opent binnenkort

Nieuws

6 september 2023
Media campus

Brand new: Brasserie Villa Heideheuvel is vernieuwd en opent binnenkort

Brasserie Villa Heideheuvel, voorheen bekend als The Canteen, opent, na een lange renovatie, binnenkort weer haar deuren. Het restaurant van het MBO Horeca Hilversum, heeft een behoorlijke transformatie ondergaan. De afgelopen maanden hebben ze met toewijding gewerkt aan de omvorming van hun locatie tot een elegante en gastvrije Brasserie en een gezellige bar.

Op 5 en 6 oktober is het dan eindelijk zover en opent de nieuwe Brasserie officieel haar deuren. Maar van 18 september 2023 tot en met 3 oktober 2023 zal de Brasserie alvast even proefdraaien om te daarna te kunnen waarborgen dat alles naar behoren functioneert. Dit biedt Media Parkers de gelegenheid om alvast een voorproefje te nemen van wat dit vernieuwde restaurant te bieden heeft.

Ze hebben slechts een beperkt aantal tafels beschikbaar. Om teleurstelling te voorkomen, is reserveren van te voren aan te raden. Dit kan via t.vandriel@rocva.nl.

Geduld is een schone zaak
Momenteel wordt er hard gewerkt aan het verbeteren van hun website, het opzetten van een e-mailadres en het optimaliseren van het reserveringssysteem. Dit kan tijdelijk ongemak veroorzaken. Ze streven ernaar om binnenkort een naadloze online-ervaring aan hun klanten te kunnen bieden.

Openingstijden Brasserie Villa Heideheuvel:

  • Maandag: 10:00 uur tot en met 16:00 uur
  • Dinsdag: 10:00 uur tot en met 20:30 uur
  • Woensdag: 10:00 uur tot en met 20:30 uur
  • Donderdag: 10:00 uur tot en met 20:30 uur
  • Vrijdag: 10:00 uur tot en met 16:00 uur

Weekenden, feestdagen en schoolvakanties gesloten.

Voor vergaderingen en grotere gezelschappen vanaf 10 personen, of voor het afhuren van onze Brasserie, kun je contact opnemen via e-mail: t.vandriel@rocva.nl. Brasserie Villa Heideheuvel staat klaar om jouw speciale evenementen te plannen en te verzorgen.

Lees ook het nieuws over andere Campus-gerelateerde onderwerpen

Meer nieuws