Bekijk het WK in Studio 4 tijdens de uitzending van ‘NOS Studio WK 22’

Nieuws

25 november 2022
Media campus

Bekijk het WK in Studio 4 tijdens de uitzending van ‘NOS Studio WK 22’

NOS Studio WK 22, is de WK-talkshow waarin voetbalanalisten en andere gasten samen hun licht laten schijnen over alles wat er op en rondom het voetbalveld gebeurd. De naam NOS Studio WK 22 refereert aan het feit dat dit het 22e WK is, dat ook nog eens in 2022 wordt gespeeld. De presentatie ligt in handen van Sjoerd van Ramshorst.

De WK-talkshow komt iedere avond vanuit Studio 4 in Hilversum mét publiek. Sjoerd ontvangt dagelijks twee analisten en een gast en praat over het voetbal van die dag. Verslaggever Kees Jongkind is in Qatar om verhalen buiten de voetbalstadions te maken. De analisten die aanschuiven zijn onder meer Rafael van der Vaart, Pierre van Hooijdonk, Ibrahim Afellay, Imke Courtois, Leonne Stentler, Youri Mulder, Karim El Ahmadi, Hedwiges Maduro, Marco van Basten en John van ‘t Schip.

En jij kan erbij zijn! Het publiek zal het programma live bijwonen en uiteraard de desbetreffende WK-wedstrijd bekijken, dat allemaal onder genot van een hapje en een drankje. Hiervoor wordt (vanaf 16 jaar) enthousiast(!) publiek met interesse in het WK-voetbal gezocht, heb jij zin om weer eens een opname bij te wonen? Meld je dan aan!

  • Datum: 28-11-2022
  • Tijd: 18:30 – 22:45 uur
  • Locatie: Studio 4, André van Duin Boulevard 6 te Hilversum (MediaPark)
  • Vergoeding: €20.00
  • Parkeren: Betaald, in omliggende woonwijk gratis.
  • Dresscode: Casual Chiq
  • Overige opmerkingen: Er wordt naast de vergoeding een drankje aangeboden door de NOS en er zal met bittergarnituur een ronde gedaan worden. Overige hapjes/drankjes zijn voor eigen rekening aan te schaffen bij de bar, hier kan enkel met pin worden betaald. De vergoeding geldt voor de volledige boekingstijd.

Wil jij de show bijwonen? Meld je dan aan via deze link.

Lees ook het nieuws over andere Campus-gerelateerde onderwerpen

Meer nieuws