Be active bij Health Works Fitness

Nieuws

9 september 2022
Media campus

Be active bij Health Works Fitness

Op 21 september is het landelijke BEACTIVE DAY 2022 en daarom organiseert Health Work Fitness veel leuke en sportieve activiteiten. Denk aan extra groepslessen, leuke challenges en bijzondere work-outs onder leiding van de leukste trainers. Gratis voor iedereen vanaf 16 jaar!

En natuurlijk is dit alles ook voor bestaande leden vrij toegankelijk. Een heerlijke, ongedwongen manier om kennis te maken met de gezellige sportschool op het Media Park.

En mocht je na deze dag de smaak te pakken hebben, dan hebben ze meteen een topactie voor jou. Want als je naar aanleiding van deze dag besluit lid te worden, dan worden de eerste drie periodes voor je betaald. Wie wil dat nou niet?

Benieuwd naar de BEACTIVE DAY 2022? Kijk dan snel voor meer informatie hier óf luister naar de podcast. Die laatste is sowieso een tip wanneer jij jouw kennis over sporten en een gezonde lifestyle wil verbeteren.

Ben je benieuwd naar deze gym? Klik dan hier voor meer informatie. HWF kan niet wachten om er met jullie allemaal een heerlijke, actieve dag van te maken!

Lees ook het nieuws over andere Campus-gerelateerde onderwerpen

Meer nieuws