Terugblik Dutch Media Week 2023

Nieuws

20 oktober 2023
Business

Terugblik Dutch Media Week 2023

Dutch Media Week 2023 zit er weer op, en wat een fantastisch mediafeest was het! Van boeiende sprekers en meeslepende masterclasses tot drukbezochte evenementen, deze week was een ware viering van de media-industrie. Laten we terugblikken en kijken naar enkele hoogtepunten van dit geweldige evenement.

Een van de hoogtepunten van Dutch Media Week 2023 was de presentatie van Ezra Eeman, afkomstig van de Nederlandse Publieke Omroep (NPO). Tijdens de Business & Innovation Days deelde hij inzichten over de rol van kunstmatige intelligentie in de media. Het publiek was razend enthousiast over zijn presentatie, en er was maar één kritiekpuntje: er was zoveel interessante informatie dat het bijna onmogelijk was om alles op te schrijven. Maar geen zorgen, we hebben goed nieuws – Ezra Eeman heeft aangeboden om zijn presentatie te delen. Je kunt nu rustig de sheets bekijken en de waardevolle kennis absorberen.

Beelden zeggen meer dan woorden

Natuurlijk is de Dutch Media Week 2023 niet alleen vastgelegd in woorden, maar ook in prachtige foto’s. De beeldbank is gevuld met afbeeldingen van de Business & Innovation Days, Game Day, de Talent Days, de Xperience Days en niet te vergeten de spannende uitreiking van de Dutch Game Awards en de Dutch Media Week Award. Ze hebben alvast een eerste selectie van de mooiste foto’s voor je gemaakt, zodat je kunt bladeren en herinneringen kunt ophalen.

En bekijk ook de aftermovie:

Klaar voor Dutch Media Week 2024?

Heb je nu al bruisende ideeën voor Dutch Media Week 2024? Aarzel dan niet en neem contact met de organisatie op! Het team staat klaar om samen met jou te werken aan een geweldige samenwerking die het evenement nog groter en beter zal maken.

Kortom: Dutch Media Week 2023 was een groot succes, en we kunnen niet wachten om volgend jaar weer samen te komen voor nog meer inspiratie, innovatie en mediafeesten. Een bedankje van de organisatie aan iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van dit evenement, laten we samen uitkijken naar wat de toekomst van de media-industrie in petto heeft!

 

 

 

 

 

 

 

Lees ook het nieuws over andere Campus-gerelateerde onderwerpen

Meer nieuws