Serious Request steunt dit jaar stichting ‘Het Vergeten Kind’

Nieuws

22 september 2022
Nieuws & Events

Serious Request steunt dit jaar stichting ‘Het Vergeten Kind’

3 FM Serious Request zamelt dit jaar geld in voor de stichting Het Vergeten Kind. Het glazen huis verhuist naar De Nieuwe Stad in Amersfoort. Van 18 t/m 24 december draaien 3FM-dj’s daar 24 uur per dag verzoekplaatjes zodat dit goede doel zijn werk nog beter kan doen en licht kan brengen in het leven van 100.000 vergeten kinderen.

Stichting Het Vergeten Kind streeft ernaar dat ieder kind veilig kan opgroeien en zichzelf kan ontwikkelen. Zij zetten zich in voor kinderen die opgroeien in gezinnen met heftige problemen. Denk daarbij aan psychische stoornissen, verslaving of grote schulden. Als gevolg hiervan worden deze kinderen verwaarloosd of mishandeld. Soms is de situatie zo onveilig dat ze uit huis worden geplaatst. De trauma’s laten diepe sporen na. Kinderen voelen zich daardoor ongewenst, ongeliefd en eenzaam. 3FM-dj Wijnand ging langs bij de 14-jarige Zahra om te praten over wat Het Vergeten Kind voor haar en haar gezin heeft betekend. Bekijk hun gesprek hier.

Kom in actie

Ook dit jaar kun je als bedrijf of als individu weer helpen door een plaatje aan te vragen, maar ook door zelf een actie op te zetten. Denk bijvoorbeeld aan oliebollen verkopen, een sponsorloop doen of een event organiseren. Deze acties kun je altijd aanmelden via het Kom In Actie-platform. Deze gaat binnenkort live. Wil je daarvan op de hoogte blijven? Meld je via deze link aan en dan krijg je van 3FM een mail zodra jij jouw actie weer kan aanmelden.

Wil je nu al een donatie doen? Dat kan via deze gegevens.

IBAN NL83 RABO 0172 4314 84
t.n.v. ‘Stichting Het Vergeten Kind’
o.v.v. ‘3FM Serious Request

Lees ook het nieuws over andere Campus-gerelateerde onderwerpen

Meer nieuws