Ben jij morgen bij de halve finale van ‘The Talent Scouts’?

Nieuws

29 maart 2023
Media campus

Ben jij morgen bij de halve finale van ‘The Talent Scouts’?

Na het succes van ‘The Tribute, Battle of the Bands’ en ‘We Want More’ is er nu ‘ The Talent Scouts’. Morgen vindt de halve finale plaats, hier op het Media Park en jij kunt daarbij zijn!

Angela Groothuizen, Tabitha, Nicky Romero, Flemming en Donnie gaan in The Talent Scouts de strijd met elkaar aan. Elke bekende scout heeft inmiddels de beste zangtalenten weten te binden. Nu gaat het om de duels, wie gaat er door naar de finale?

Het winnende zangtalent wint een prijs money can’t buy: een optreden op Pinkpop en daarbij een bedrag van 25.000 euro om te besteden aan dé perfecte performance. Een betere kickstart voor een muziekcarrière bestaat niet. The Talent Scouts wordt gepresenteerd door Kalvijn.

Hier wil je bij zijn

Wil jij eerste rang zitten en de meest uiteenlopende zangtalenten voorbij te zien komen en genieten van bijzondere live optredens? Of heb je gewoon zin in een gezellig muzikaal uitstapje? Dat kan! Laat je trakteren op een exclusieve en muzikale belevenis en geef je nu op om de opname van The Talent Scouts halve finale bij te wonen.

Waar: De halve finale vindt plaats in Studio 24 op het Media Park in Hilversum op:

Wanneer: Donderdag 30 maart van 14.15 – 17.30 uur

Aanvang: 12.00 uur

Wil jij deze last minute kaarten bemachtigen? Bestel ze nu snel via deze link.

 

Lees ook het nieuws over andere Campus-gerelateerde onderwerpen

Meer nieuws