NPO BLEND All-time Hiphop and R&B Top 1000 van start

Nieuws

13 juni 2024
Business

NPO BLEND All-time Hiphop and R&B Top 1000 van start

Erykah Badu, Lauryn Hill, Dr. Dre, maar ook Nederlandse artiesten zoals Arnhemgewijs, Extince en Postmen: ze komen allemaal voorbij in de NPO BLEND All-time Hiphop and R&B Top 1000. Dit is de allereerste hitlijst van de experimentele zender NPO BLEND.

De afgelopen week konden luisteraars stemmen op hun favoriete hiphop en R&B-hits en vanochtend begon het aftellen naar de nummer één. De NPO BLEND All-time Hiphop and R&B Top 1000 is te horen van maandag tot en met donderdag tussen 07:00 en 20:00 uur, en op vrijdag van 07:00 tot 17:00 uur.

Stemmen op je favoriet

Wie de nieuwe lijst aanvoert, blijft nog spannend. Tot vrijdag kan er via het Instagram-account van NPO BLEND gestemd worden op de vijf kanshebbers:

  • Beyonce Ft. Jay-Z – Crazy In Love
  • Blackstreet Ft. Dr. Dre & Queen Penn – No Diggity
  • Lauryn Hill – Doo Wop (That Thing)
  • Postmen – Cocktail
  • Def Rhymz Ft. Lloyd De Meza – Schudden

Naast deze top vijf staat de lijst vol met grote hits die nergens anders op de Nederlandse radio te horen zijn. Bijna de helft van de lijst, ruim 400 tracks, bestaat uit nummers van vrouwelijke artiesten.

Over NPO BLEND

NPO BLEND is een pilot van de publieke omroep en is minimaal een jaar lang te beluisteren via NPO Luister, DAB+ en npoblend.nl. De zender richt zich op de generaties die met NPO FunX zijn opgegroeid en nu een volwassen geluid willen horen. NPO BLEND biedt luisteraars tussen de 35 en 54 jaar een gevarieerde mix van R&B, afro, neo soul, hiphop en classics uit de nineties en zeroes. Tijdens de gepresenteerde programma’s is er volop ruimte voor nieuws, cultuur en verhalen die de doelgroep aanspreken. Meer informatie is te vinden op npoblend.nl.

Lees ook het nieuws over andere Campus-gerelateerde onderwerpen

Meer nieuws