Media studenten organiseren radio-uitzending voor War Child

Nieuws

14 juni 2023
Media campus

Media studenten organiseren radio-uitzending voor War Child

Op 16 juni wordt er vanuit het Media Park in Hilversum van 08:00 tot 20:00 uur radio gemaakt om geld op te halen voor War Child. Kinderen beschikken namelijk over een enorme veerkracht. Zingend, spelend, dansend versterkt War Child deze veerkracht. Zo zijn kinderen in staat hun nare ervaringen te verwerken en overwinnen ze hun angsten. Dit kan War Child niet alleen. Daarom is het tijd voor actie. 

Uitzending voor War Child

Dit gebeurt op de MBO-opleiding ‘Allround Mediaproducer’, die zich bevindt in de Gateway D op het Media Park in Hilversum. Ze worden hier opgeleid tot producer van radio, televisie, evenementen en online content. Studenten van deze productie opleiding hebben voor het vak ‘Event’ de opdracht gekregen om in groepjes van 5 een evenement te organiseren voor een goed doel. Één groep heeft gekozen om 12 uur radio te maken voor het goede doel ‘War Child’. Voor en tijdens de show kunnen mensen nummers aanvragen in ruil voor een donatie. Dit alles vindt plaats op vrijdag 16 juni 2023 van 08:00 tot 20:00 in de radiostudio van de opleiding aan de Koos Postemalaan 4 in Hilversum.

De uitzending wordt live uitgezonden op het Instagram- en TikTok-account van de actie (@UCforWarChild). Ook is de uitzending te volgen via het Twitch-account van het online platform van de school (UnderConstruction.TV).

Via de speciale actiepagina op de website kunnen mensen doneren: https://actie.voorwarchild.nl/fundraisers/simeon-hart

En via de daarvoor aangemaakte ‘Google Forms’ kunnen mensen een nummer aanvragen: https://forms.gle/erbQ5yzqWGtBZKD97

Lees ook het nieuws over andere Campus-gerelateerde onderwerpen

Meer nieuws