Nieuw op het Media Park: Weknow Studio

Nieuws

6 juni 2023
Business

Nieuw op het Media Park: Weknow Studio

We hebben er een nieuwkomer bij op het Media Park: Weknow Studio. Bij Weknow zijn ze gespecialiseerd in het bedenken, bouwen en beheren van digitale producten, platformen en services voor Merken, Media Bureaus en Content Producenten.

Hun kernplatform dient als een krachtige MediaTech “toolbox” voor Content Distributie, Gamificatie en Loyaliteit, waarmee ze consumenten kunnen bereiken in fysieke, digitale en virtuele omgevingen. Dit platform zorgt niet alleen voor een snelle time to market en lage operationele kosten, maar garandeert ook altijd de hoogste kwaliteit en schaalbaarheid.

Weknow Studio legt de verbinding tussen Mens, Merk en Middel. Met hun expertise in content creatie, content productie en digitale innovatie begrijpen ze als geen ander hoe ze merken kunnen helpen om hun doelgroep effectief te bereiken met verhalen die de verbeelding prikkelen in de digitale en virtuele wereld.

Wouter Postma, Managing Director en Co-Founder van Weknow Studio: “Weknow Studio is klaar om het digitale landschap radicaal te veranderen en de manier waarop merken contact maken met hun doelgroep opnieuw te definiëren. Onze passie voor innovatie en ons streven naar perfectie drijven ons vooruit op deze spannende reis.”

Als betrouwbare partner combineert Weknow Studio creativiteit, technische expertise en strategisch denken om zo uitzonderlijke digitale oplossingen te leveren. Het team heeft een diepgaand inzicht in het voortdurend veranderende digitale landschap en is in staat om complexe uitdagingen aan te gaan en ongeëvenaarde resultaten te behalen.

“We brengen doelgroepen, makers, merken en middelen samen. Met onze expertise op het gebied van contentcreatie, productie en digitale innovatie weten we precies hoe we merken kunnen helpen om contact te leggen met hun doelgroep door middel van ‘story-selling’ in de digitale en virtuele wereld”, aldus Postma.

Lees ook het nieuws over andere Campus-gerelateerde onderwerpen

Meer nieuws