Nadia Moussaid krijgt talkshow op NPO 1

Nieuws

25 januari 2023
Business

Nadia Moussaid krijgt talkshow op NPO 1

Presentator Nadia Moussaid krijgt vanaf maandag 1 mei een dagelijkse talkshow op NPO om 19:00 uur. Ze presenteert het programma namens de VPRO.

‘Een dierbare die in complottheorieën gelooft, vijftig plus en zwanger, niet meer over straat durven omdat je een keppeltje of hoofddoek draagt, schaamte omdat je naar de voedselbank gaat of twijfel of je kind wel echt transgender is: geen onderwerp blijft onbesproken in deze show’, aldus de VPRO.

In het programma moeten ‘mensen uit het hele land’ in gesprek met elkaar gaan. ‘Nadia is op zoek naar verbinding en nuance in een gepolariseerd tijdperk. Door naar elkaar te luisteren en vragen te stellen wil dit programma bijdragen aan meer begrip voor elkaar.’ Het programma is een co-productie van de VPRO en HumanFactor, ook de producent van de inmiddels verdwenen talkshow ‘M’ en De Avondshow met Arjen Lubach. Het is onduidelijk hoe lang het programma te zien zal zijn. Momenteel is ‘Khalid en Sophie’ van BNNVARA iedere werkdag te zien om 19:00 uur op NPO 1.

Bron: Villamedia

Lees ook het nieuws over andere Campus-gerelateerde onderwerpen

Meer nieuws