Media Park: Kom kijken bij ‘De Week van Talent’

Nieuws

12 juni 2023
Business

Media Park: Kom kijken bij ‘De Week van Talent’

Van 12 t/m 15 juni is het De Week van Talent op het Media Park! Op het Joop van den Endeplein is er de hele week van alles te doen. Meld je vast aan voor de Media Park Campusborrel op 15 juni.

Talentportretten

Wist je dat veel organisaties op het Media Park een eigen talentprogramma of ontwikkeltraject hebben? Wij zijn op zoek gegaan naar mediatalenten die hier aan hebben meegedaan en een bijzonder verhaal hebben. Kom kijken naar hun portretten en lees over hun ervaring en carrière in de media.

De portretten staan van maandag tot en met donderdag op het plein.

Foodtrucks

Zin in iets anders dan lunch uit je eigen kantine? Tijdens De Week van Talent staan er verschillende foodtrucks op het Joop van den Endeplein. Kom je ook een lekkere lunch halen? Op maandag staan er Vietnamese lekkernijen op het menu van foodtruck Hoi Anh, dinsdag komt Tour de la Frite verse handgesneden friet bakken en op woensdag serveert Mrs. Italy de lekkerste Italiaanse pizza’s!

De foodtrucks staan maandag tot en met woensdag van 12.00-14.00 uur op het plein.

Escape Room

Kun jij out-of-the-box denken? Heb jij een oplossend vermogen en kun je goed samenwerken? Misschien ben jij dan een echt escapetalent! Ga de uitdaging aan en probeer samen met je collega’s te ontsnappen uit Escape Room The Office Box. Deze kamer ziet er uit als een doodgewoon, modern kantoor, maar niets is minder waar… In de dossierkast liggen mysterieuze dingen op de spelers te wachten en ook de computer blijkt geheimen te hebben. Alleen door diep speurwerk te verrichten, verbanden te leggen tussen en gebruik te maken van de elektronische resources is het mogelijk om op tijd uit de kamer te ontsnappen.

De Escaperoom staat van maandag tot en met woensdag op het Joop van den Endeplein en is tussen 10.30 en 14.30 uur geopend. Je kan spelen in groepjes van 4 à 5 personen. Het spel duurt tien minuten.

Media Diamant

Op 15 juni wordt de Media Diamant uitgereikt, een onderscheiding voor medewerkers achter de schermen van televisie, radio of internet, die in hun vak uitblinken op Talent, Inzet, Passie en Vakmanschap. Dit jaar mag autocue operator Riny Buijnsters de Media Diamant in ontvangst nemen. Collega’s uit het vak zullen Riny toespreken en zijn eigen Media Diamant op de Diamant muur zal worden onthuld.

De Media Diamant wordt donderdag 15 juni tussen 17.30 en 18.00 uur uitgereikt op het Joop van den Endeplein.

Campusborrel

Na de uitreiking van de Media Diamant start de Campusborrel voor iedereen die op het Media Park werkt. Wij trakteren op een hapje en een drankje. Kom je samen met je collega’s de zomer vieren? Meld je hier aan.

Tussen 18.00 en 19.00 uur trakteren wij op een hapje en drankje op het Joop van den Endeplein. Daarna verplaatsen we de borrel naar binnen voor een afterparty bij David’s Bar & Restaurant. Geniet van lekkere cocktails en goede muziek van de DJ. Kom je ook?

Lees ook het nieuws over andere Campus-gerelateerde onderwerpen

Meer nieuws