Grand Opening Bar & Restaurant David’s is een feit

Nieuws

12 september 2022
Media campus

Grand Opening Bar & Restaurant David’s is een feit

Eindelijk is het zover! Het Media Park heeft er sinds 12 september een nieuwe hotspot bij: David’s Bar & Restaurant. Er is de afgelopen maanden heel hard gewerkt om het oude kantoorpand aan het Joop van den Endeplein om te toveren tot een sfeervolle horecazaak in Amerikaanse stijl. De ideale plek om collega’s, relaties of vrienden te ontmoeten.

Op vrijdag 9 september vierden we de Grand Opening van David’s. De Hilversumse wethouder Karin Walters had de eer om samen met eigenaar David de Boer het lint door te knippen en de zaak officieel te openen. Na een uitgebreide toast met champagne, stroomde David’s vol met nieuwsgierige Media Parkers. Wat volgde waren vet lekkere hapjes, livemuziek en veel gezelligheid. Er is nog tot in de late uurtjes doorgefeest.

New York vibe

Bij David’s staat de Amerikaanse keuken centraal. Je kunt er terecht voor een bagel to go, een goed stuk taart, of een uitgebreid diner. Door de verschillende zitjes, open keuken en grote ronde bar, is de zaak voor iedere gelegenheid geschikt. Of je nu een zakelijke lunch hebt, een drankje met collega’s wil doen of iets te vieren hebt met vrienden. Bij David’s waan je je voor even in New York!

David de Boer: “De Amerikaanse keuken heeft niet altijd een goede reputatie. Het zijn grote porties en fastfood, om maar wat voorbeelden te noemen. Wij laten zien dat de Amerikaanse keuken veel meer te bieden heeft.”

Vanaf maandag 12 september is David’s Bar & Restaurant open voor iedereen.

Kijk hier voor meer informatie.

Benieuwd naar de foto’s? Bekijk ze hieronder!

Lees ook het nieuws over andere Campus-gerelateerde onderwerpen

Meer nieuws