Xperience Days: Open Studio’s

EVENTS

8 okt
8 oktober 2023
Events

Xperience Days: Open Studio’s

Informatie

  • 8 oktober
  • Media Park
  • 10:00 - 18:00 uur
  • Gratis
Meer informatie

Op zondag 8 oktober is het weer zo ver. Tijdens de Dutch Media Week Xperience Days openen we de deuren van het Media Park. Ervaar de magie van media tijdens een studiotour, leer podcasts maken en bezoek het nieuwe Mediamuseum van Beeld & Geluid. 

Tijdens de Xperience days krijg je een kijkje achter de schermen van de media-industrie, bezoek je studio’s en decors die normaal niet toegankelijk zijn en als je geluk hebt ontmoet je ook nog een BN-er. Tijdens een bomvol programma kom je in contact met makers van bekende Nederlandse programma’s. Je kunt live kijken bij je favoriete podcastmakers en tijdens workshops leer je alles wat er komt kijken bij het maken van media.

Wil je liever in de spotlights staan? Ook dat kan! Leer zingen bij Babette Labeij of lees het nieuws in het Mediamuseum van Beeld & Geluid.

Ook de EO is dit jaar weer aanwezig, op de André van Duinboulevard met de EO Lounge, een EO programmapresentatie, een toffe Rachel & Elbert Speurtocht voor de kids en met gedekte, lange tafels voor echte gesprekken.

Voor meer informatie over deze Open Studio Experience Day op de website van de Dutch Media Week.

Wil je meer informatie over het programma de Experience Days: Gaming & Esports op zaterdag 7 oktober, kijk dan hier.

Hieronder vind je de EO Xperiences voor deze dag:

Xperience 1: De Rachel & Elbert Speurtocht
Vind jij presentatoren Rachel en Elbert ook zo leuk? Dan ken je vast hun programma’s de Smerige Quiz en Topdoks. In deze Rachel & Elbert Speurtocht doe je mee met het Smerige Quiz Voel-experiment, maak je net als Rachel een tv-verslag voor thuis en ontmoet je het bekende skelet uit Topdoks. Haal je speelkaart op bij de EO-stand op de Boulevard en start jouw speurtocht. Daar lever je ook speelkaart weer in, in ruil voor ….IJS!

Xperience 2: Waar ga jij dit seizoen voor zitten?
Welkom in de EO Lounge op de André van Duinboulevard. Drink bij ons je coffee to go of eet je je lunch bij ons op? Ondertussen zie je direct welke programma’s je komend seizoen van ons kunt verwachten. Onze gedekte, lange tafels staan voor je klaar om even aan te schuiven. Want aan tafel ontmoet je elkaar en heb je echte gesprekken.

Xperience 3: Beleef de EO-podcast studio
Zie je daar die EO-truck op de André van Duinboulevard? Stap binnen en beleef in het klein hoe podcast maken werkt. Hoor je stem via je koptelefoon, voeg er wat geluiden aan toe en maak een selfie als lookalike podcastmaker. Welkom!

Informatie

  • 8 oktober
  • Media Park
  • 10:00 - 18:00 uur
  • Gratis
Meer informatie

Andere events die wellicht ook interessant zijn

Meer nieuws