Nieuwe Pop-up Tentoonstelling: Expeditie Gamewereld

EVENTS

5 okt
5 oktober 2024
Events

Nieuwe Pop-up Tentoonstelling: Expeditie Gamewereld

Informatie

  • 5 oktober
Meer informatie

Na de succesvolle samenwerking van vorig jaar, slaan Beeld & Geluid en Power Unlimited opnieuw de handen ineen. Vorig jaar vierde het gamemagazine zijn dertigjarig bestaan met een expositie in het Mediamuseum in Hilversum, die ruim 28.000 bezoekers trok. Dit najaar volgt een nieuwe pop-up tentoonstelling, met de focus op de fascinerende werelden van populaire videogames.

Expeditie Gamewereld
In deze interactieve expositie leer je spelenderwijs anders naar games te kijken en ontdek je hoe gamewerelden worden gebouwd en tot leven gebracht. Bezoekers kunnen zelf werelden creëren met tools uit games als Minecraft, Super Mario Maker en Fortnite, en diverse prachtig vormgegeven games spelen.

Thema’s en Activiteiten
De expositie is onderverdeeld in thema’s zoals Fantasy, Levende Werelden, Science Fiction, Geschiedenis en DIY (Do It Yourself). Daarnaast zijn er meet & greets met Power Unlimited-presentatoren, live podcast opnames en andere activiteiten.

Praktische Informatie
De pop-up tentoonstelling Expeditie Gamewereld is te bezoeken van 5 oktober tot en met 3 november in het Mediamuseum van Beeld & Geluid. Voor meer informatie, bezoek beeldengeluid.nl.

Informatie

  • 5 oktober
Meer informatie

Andere events die wellicht ook interessant zijn

Meer nieuws