Media CEO’s presenteren innovatieagenda

EVENTS

4 okt
4 oktober 2022
Events

Media CEO’s presenteren innovatieagenda

Informatie

  • 4 oktober
  • Beeld & Geluid
  • 14:00 - 15:00 uur
  • Gratis
Meer informatie

*Onderdeel van Business Day tijdens Dutch Media Week*

De Nederlandse mediasector is in ontwikkeling en moet concurreren met internationale media en techbedrijven. Er is een internet ontstaan waar gebruikers niet weten wat er gebeurt met de data die zij achterlaten na het consumeren van media. Hoe brengen we de data weer terug bij de gebruiker? Hoe organiseren we privacy by design, de bestrijding van fakenews en duiding van fakecontent? Wat is daarop het antwoord van de Nederlandse mediasector?

De Nederlandse mediabedrijven nemen het voortouw in het zoeken naar een oplossing. In het afgelopen jaar hebben de directies van grote mediabedrijven met elkaar overlegd over een gezamenlijke innovatieagenda. Een bijzonder onderdeel hiervan betreft de samenwerking rond consumentendata en een oplossing voor databreuk.

Tijdens dit Cross Media Café, dat Media Perspectives organiseert in samenwerking met Beeld & Geluid, presenteren de media CEO’s hun gezamenlijke innovatieagenda. De minister van Economische Zaken, Micky Adriaansens, is gevraagd om deze in ontvangst te nemen.

 Sprekers

 Praktische informatie

Het Cross Media Café zal plaatsvinden op dinsdag 4 oktober en is gratis fysiek bij te wonen of te volgen via een livestream.

De bijeenkomst duurt van 14.00 – 15.00 uur. Er is geen pauze tussendoor.

Heb jij een vraag voor een van de sprekers? Mail dan naar communicatie@mediaperspectives.nl. Er is een chatfunctie tijdens de livestream, dus je kan ook ter plekke je vraag stellen!

 Aansluitend nóg een Cross Media Café!

Het Cross Media Café: Selfmade Media-ondernemers vindt aansluitend plaats van 15.30 – 17.00 uur. Wil je daar ook bij aanwezig zijn? Dan is het voor fysieke bezoekers mogelijk om in de zaal te blijven zitten. Meld je wel apart aan voor deze sessie! Online kijkers kunnen dezelfde link gebruiken. Vanaf 17.00 uur is er voor de fysieke bezoekers een gezellige netwerkborrel!

Informatie

  • 4 oktober
  • Beeld & Geluid
  • 14:00 - 15:00 uur
  • Gratis
Meer informatie

Andere events die wellicht ook interessant zijn

Meer nieuws