BINGE FESTIVAL: SERIEFEEST IN HILVERSUM

EVENTS

31 mei
31 mei 2024
Events

BINGE FESTIVAL: SERIEFEEST IN HILVERSUM

Informatie

  • 31 mei
  • Media Parkboulevard 1 1217 WE Hilversum
  • 20:00 - 22:00 uur
  • Gratis
Meer informatie

Beeld & Geluid en BM (mediavakblad Broadcast Magazine) hebben de schouders gezet onder iets nieuws: het Binge Festival, een jaarlijks terugkerend evenement dat gewijd is aan televisie- en streamingseries. Bekijk als eerste gratis de nieuwe afleveringen van o.a. de hitseries Dertigers, Roy Donders Altijd Wat Bijzonders, Prisoner en Lost Boys & Fairies.

 

Roy Donders Altijd Wat Bijzonders 

Roy Donders komt terug met een nieuw seizoen van Roy Donders Altijd Wat Bijzonders. In de realityserie worden de bekende Tilburger Roy en zijn vriendin Michelle op de voet gevolgd in hun bedrijvige bestaan. De serie wordt aangeboden door Warner Bros. Discovery (discovery + / HBO Max)

De inleiding van de serie wordt verzorgd door Tatiana Lagewaard – Head of Content and Programming Benelux, France & Africa Warner Bros. Discovery.

datum: woensdag 29 mei 
tijd: 20:00 – 22:00 uur
locatie: Beeld & Geluid Hilversum

Bestel je gratis tickets voor Roy Donders

Prisoner en The Sixth Commandment 
Bekijk als eerste in Nederland Prisoner.  De nieuwe Deense hitserie over de levens van vier gevangenismedewerkers, die persoonlijk te maken krijgen met de complexiteit van hun werkplek. Het is een gevangenis geplaagd door slechte pers, machtskwesties en drugshandel. Met de bekende Deense acteurs Sofie Gråbøl, David Dencik en Youssef Hvidtfeldt. De serie wordt aangeboden door NPO en KRO-NCRV
en The Sixth Commandment is een BBC serie, voor de liefhebbers van true crime gebeurtenissen. De series is gebaseerd op een waargebeurd verhaal uit 2015, waarbij voormalig leraar Peter Farquhar onder verdachte omstandigheden overlijdt. Met de acteurs Timothy Spall en Anne Reid. De serie wordt aangeboden door NPO en KRO-NCRV

datum: woensdag 29 mei
tijd: 20:00 – 22:00 uur
locatie: VUE Hilversum

Bestel je gratis tickets voor Prisoner en The Sixth Commandment

Dertigers 

De hitserie Dertigers komt terug, met een geheel nieuwe cast. Maak kennis met de nieuwe personages en verhalen bij de allereerste viewing in Nederland.  De hoofdrollen in deze nieuwe reeks worden gespeeld door Teun Donders, Claire Bender, Sabri Saddik, Teunie de Brouwer, Sebastián Mrkvicka, Stefanie van Leersum en Sia Cyrroes. In de serie worstelen de vrienden elk met de uitdagingen van hun generatie en de verwachtingen die bij hun leeftijd horen. De serie wordt aangeboden door NPO en BNNVARA.

datum: vrijdag 31 mei 
tijd: 20:00 – 21:00 uur
locatie: Beeld & Geluid Hilversum

Bestel je gratis tickets voor Dertigers.

Lost Boys & Fairies 
De BBC series Lost Boys & Fairies is een baanbrekende serie over het leven Gabriel, zanger en artiest in queer club Neverland, en zijn partner Andy. Het stel wil graag adopteren, maar vooral Gabriel moet eerst nog op zoek naar zichzelf en de relatie met zijn vader herstellen, voordat hij zich echt open kan stellen als aankomende vader van de 7-jarige Jake. Met acteur Sion Daniel Young (The Left Behind, Deceit) en Fra Fee (Cabaret, Hawkeye).  De serie wordt aangeboden door NPO en BNNVARA.

datum: zondag 2 juni 
tijd: 15:00 – 16:30 uur
locatie: Beeld & Geluid Hilversum

Bestel je gratis tickets voor Lost Boys & Fairies.

 

Bekijk hier het event.

Informatie

  • 31 mei
  • Media Parkboulevard 1 1217 WE Hilversum
  • 20:00 - 22:00 uur
  • Gratis
Meer informatie

Andere events die wellicht ook interessant zijn

Meer nieuws