Carrièresprongen Media Park | Juni

Nieuws

29 juni 2023
Business

Carrièresprongen Media Park | Juni

Op het Media Park werken zo’n zesduizend mensen bij meer dan honderd verschillende mediabedrijven. Van AV-specialisten en journalisten, tot marketingexperts en producers. In deze nieuwe rubriek lees je over de carrièresprongen van nieuwkomers en oude bekenden op het Media Park. 

Hanan Farahi: Manager Development & Sales voor ITV Studios Netherlands

ITV Studios Netherlands heeft Hanan Farahi per 1 juli benoemd tot Manager Development & Sales. 

In haar nieuwe rol is Hanan verantwoordelijk voor de aansturing van het Development & Sales team, de ontwikkeling van nieuwe ideeën, de doorontwikkeling van internationale ITV formats en de acquisitie van internationale 3rd party formats. Zij werkt nauw samen met en rapporteert direct aan Creative Director Remco Lentjes.

Hanan Farahi: “Ik heb de afgelopen jaren met veel plezier gewerkt bij ITV Studios Netherlands en veel kansen gekregen om mij persoonlijk te ontwikkelen en mijn kennis te verbreden. Ik verheug me er enorm op om in mijn nieuwe rol samen met mijn creatieve en gedreven collega’s nieuwe formats te ontwikkelen of internationale successen door te ontwikkelen voor de Nederlandse markt én daarbuiten.”

Barbara de Loor: Presentatrice Nederland in Beweging

Oud-schaatsster Barbara de Loor is vanaf maandag 4 september naast Duco Bauwens te zien als nieuwe presentatrice van het MAX-programma Nederland in Beweging.

Barbara de Loor kijkt enorm uit naar deze stap: “Ik heb er onwijs veel zin in. Het presenteren van Nederland in Beweging sluit perfect aan op het werk dat ik doe sinds ik ben gestopt met schaatsen: het in beweging brengen van mensen, van jong tot oud. Binnenkort zijn de opnames en Duco en ik zijn druk bezig met het bedenken van oefeningen. Dan realiseer ik me wat er allemaal bij komt kijken. In dat kwartiertje wil je het zo goed mogelijk doen: de oefeningen moeten voor iedereen uit te voeren zijn, zowel staand als soms met gebruik van een stoel, en je wil alle spiergroepen aandacht geven. Ik verwacht dat de kijker er net zoveel plezier aan gaat beleven als ik nu al doe!”

Gert-Jaap Hoekma: Hoofdredacteur NOS Sport

Per 1 september is Gert-Jaap Hoekman de nieuwe hoofdredacteur van NOS Sport.

Gert-Jaap Hoekman over zijn aanstelling: “Het is een geweldige eer om leiding te mogen geven aan de grootste sportredactie van Nederland. Er is de afgelopen maanden veel gezegd en geschreven. Ik heb vooral heel veel zin om met al mijn nieuwe collega’s iets moois op te bouwen.”

Miral de Bruijne: NOS-correspondent Spanje

Miral de Bruijne wordt de nieuwe multimediale correspondent voor de NOS in Spanje en Portugal. De Bruijne gaat op 1 november aan de slag.

De Bruijne over haar nieuwe baan: “Spanje en Portugal zijn landen waar de komende tijd veel belangrijke en actuele thema’s aan bod komen, zoals klimaatverandering en migratie. Ik kijk er ontzettend naar uit om Nederland een inkijk te geven in deze Zuid-Europese landen. Via de verschillende NOS-platforms hoop ik een groot en divers publiek te kunnen aanspreken en informeren.”

Erik van Looy: Presentator exclusief bij RTL

RTL maakt bekend dat Erik van Looy (61) per direct het presentatorenteam komt versterken. Hij tekent een exclusief contract en zal geregeld te zien zijn in verschillende RTL-programma’s.

Erik van Looy: “Op mijn 61e een contract krijgen bij de bovenburen van RTL, dat had ik niet durven dromen. Ik ben onwijs trots op deze stap en ben heel blij dat ik de kans krijg om naast mijn werk voor ‘De Slimste Mens’ in België, ook mijn carrière in Nederland verder te ontwikkelen. Wie weet wat de toekomst brengt!”

Lees ook het nieuws over andere Campus-gerelateerde onderwerpen

Meer nieuws