Social media stagiair (video) bij LINDA.nl (zomerstage)

Social media stagiair (video) bij LINDA.nl (zomerstage)

Direct solliciteren
Stagekenmerken
 • Bij: Mood for Magazines
 • Vanaf: 17-06-2024
 • Duurt: Minder dan 3 maanden
 • Voor: 40 uur per week
 • Soort stage: (Online) Redactie en Research
 • Opleidingsniveau: MBO
 • Vergoeding: € 350,- bruto per maand bij fulltime stage
 • Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Zoek jij een creatieve stage die zó leuk en zó leerzaam is dat je als een door de wol geverfde social media redacteur (video) ons pand in Hilversum verlaat? Grijp dan nu je kans!

We zoeken een stagiair voor de zomer (eind juni t/m begin augustus 2024).

Op de socials van LINDA. en LINDA.meiden brengen we dagelijks video’s. Soms het harde nieuws, en soms een backstage interview. Samen met het social team en de nieuwsredactie ga jij deze video’s bedenken, maken en plaatsen. Instagram en TikTok zijn jouw speelterrein en je begrijpt hoe de doelgroep nieuws consumeert, en weet hoe je daar op in kan spelen.

Je bent gedurende de stage nauw betrokken bij de verdere groei van onze social kanalen en denkt actief mee hoe we LINDA. en LINDA.meiden nog meer op de kaart kunnen zetten. Je snapt (of bent nieuwsgierig) hoe je een community bouwt en vindt het leuk om in te haken op de nieuwste TikTok-hypes.

Mood for Magazines is het toonaangevende mediabedrijf achter het merk LINDA. Inmiddels is het merk LINDA. uitgegroeid van magazine tot een vooruitstrevend crossmediaal merk met verschillende onderdelen. LINDA.nl bereikt ruim vijf miljoen bezoekers per maand en is een groot digitaal platform met een dagelijkse dosis nieuws, lifestyle & persoonlijke verhalen. Daarnaast bereikt LINDA. miljoenen vrouwen via de diverse social-mediakanalen. De social kanalen van LINDA. zijn gezamenlijk goed voor een totaal van 1.419.136 volgers/likes (MMA, Q2 2023). LINDA. is ook verantwoordelijk voor alle online- en social activiteiten van Vogue in Nederland. En dan zijn er de printtitels LINDA.magazine, LINDA.meiden en LINDA.loves.

Mood for Magazines is onderdeel van Talpa Network (o.a. SBS, Net5 en Radio538). Samen hebben ze de ambitie het sterkste en leukste vrouwennetwerk van Nederland te worden.

De social media stage bij LINDA.nl is een werkstage van 40 uur per week. Een onderzoeksopdracht is helaas niet mogelijk.

LET OP; het is een werkstage, een afstudeeropdracht of onderzoek is helaas niet mogelijk.

Je krijgt veel verantwoordelijkheden, dus je leert veel bij ons. Er hangt een gezellige, productieve sfeer op de redactie en gedurende je stage heb je een mentor bij wie je je ei kwijt kunt. De vergoeding is marktconform.

Heb jij een passie voor social media, wil je bij de beste nieuwssite voor vrouwen in de leer en vooral: wil je keihard meewerken aan ons succes? Solliciteer dan snel!

Mood for Magazines is het toonaangevende mediabedrijf achter het merk LINDA. Inmiddels is het merk LINDA. uitgegroeid van magazine tot een vooruitstrevend crossmediaal merk met verschillende onderdelen. LINDA.nl bereikt ruim zes miljoen bezoekers per maand via LINDA.nl en de app. Daarnaast bereikt LINDA.nl miljoenen vrouwen via de diverse social-mediakanalen. Het magazine bestaat uit themanummers, de special LINDA.loves en zes keer per jaar LINDA.meiden voor jonge vrouwen tussen 18-25 jaar.

LINDA. magazine is met een gemiddelde verkochte oplage van 235 duizend exemplaren per maand de grootste vrouwenglossy van Nederland en bereikt maandelijks 1,2 miljoen mensen.

Mood for Magazines is onderdeel van Talpa Network (o.a. SBS, Net5 en Radio538). Samen hebben we de ambitie het sterkste en leukste vrouwennetwerk van Nederland te worden.

Bij LINDA. hanteren we een divers beleid waarin we streven naar een inclusieve en gelijkwaardige werkomgeving voor al onze medewerkers, ongeacht hun achtergrond, geslacht, etniciteit, leeftijd of andere persoonlijke kenmerken.

Stagekenmerken
 • Bij: Mood for Magazines
 • Vanaf: 17-06-2024
 • Duurt: Minder dan 3 maanden
 • Voor: 40 uur per week
 • Soort stage: (Online) Redactie en Research
 • Opleidingsniveau: MBO
 • Vergoeding: € 350,- bruto per maand bij fulltime stage
 • Afstudeeropdracht: Niet mogelijk