Graphics Operator # stage #vastebaan

Graphics Operator # stage #vastebaan

Direct soliciteren
Stagekenmerken
 • Bij: NEP The Netherlands
 • Vanaf: 05-10-2022
 • Duurt: Meer dan 3 maanden
 • Voor: 16 uur per week
 • Soort stage: Audio Visueel
 • Opleidingsniveau: MBO/HBO
 • Vergoeding:
 • Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Wist jij dat de overeenkomst tussen alle televisieprogramma’s is, dat er altijd een Graphics Operator aanwezig is die zorgt voor het invoeren en weergeven van de namen, titels, opstellingen, standen, logo’s en oproepen?

Als Graphics Operator ben je de spil in het midden van de uitzending. Je maakt deel uit van een jong dynamisch team dat naast Graphics Operators bestaan uit Tracking Engineers, Graphics Specialisten- en Designers. Samen werk je aan televisieprogramma’s als Ziggo Sport, Eredivisie Voetbal, Formule 1 Miljoenenjacht, The Voice of Holland, Op1, RTL7 Sport en nog veel meer.

Dankzij jouw oplettendheid mis je geen seconde van de uitzending en anticipeer je continue op wat er gebeurt. Je draagt een grote verantwoordelijkheid, want als je iets niet goed doet is dat gelijk zichtbaar

Wat kun je verwachten
Wij bieden een afwisselende baan in een open en collegiale werksfeer.

Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team en wordt goed opgeleid en begeleid tijdens je inwerkperiode.

Humor en plezier staan centraal in het werk.

Je krijgt alle kansen je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien, sterker nog: dit stimuleren we zelfs!

Uiteraard bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Van de Oscars tot de Olympische Spelen, NEP voorziet haar opdrachtgevers van de technologie, de mensen en de knowhow die het mogelijk maken de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek. NEP telt meer dan 3.000 medewerkers, gedreven door passie en met focus op technische innovatie. Samen ondersteunden zij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten.

Naast het hoofdkantoor in Amerika heeft NEP locaties in Engeland, Ierland, Nederland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Finland, Zwitserland, België, Canada en Verenigde Emiraten.

Broadcast Services
NEP Nederland is de internationale toonaangevende outsourcing-partner op het gebied van televisie- en internetregistratie voor publieke en commerciële omroepen in Nederland. NEP ontwikkelt geautomatiseerde productieworkflows en levert innovatieve (distributie) oplossingen, turn-key technologie op maat, betrokken en gepassioneerde operators, 24/7 service en is expert in live productie, sport en entertainment. Naast studio’s in Hilversum, Utrecht en Amsterdam, biedt NEP Nederland onder andere registratiewagens, ENG- en SNG-diensten, MCR/play-out/eindregie faciliteiten, motion graphics en draadloze verbindingen.

Eigen glasvezelnetwerk
De infrastructuur van NEP is opgebouwd rond een eigen, 100% uptime glasvezelnetwerk. Via dit netwerk zijn meer dan 250 video montagesets verbonden aan de centrale voorzieningen voor montage, playout, eindregie en opslag. De infrastructuur is voorbereid op toekomstige technische ontwikkelingen, waardoor vernieuwing flexibel mogelijk is als nieuwe formaten en technieken verdere innovatie vergen.

Media Solutions
Het NEP Media Solutions team transformeert, dankzij haar geavanceerde IT expertise, de manier waarop video wordt gecreëerd, beheerd en gedistribueerd – wereldwijd. NEP heeft ervaring met registratie, play-out, postproductie, remote- en cloud productie, studioproductie, host broadcasting, media asset management, multi-screen delivery, end-to-end OTT oplossingen en video display installaties. Van de camera in het veld tot de SmartTV of tablet thuis, NEP heeft de kennis en ervaring in huis om van de kleinste locale evenementen tot de allergrootste internationale evenementen succesvol en kostenefficiënt zichtbaar te maken voor de kijker thuis.

Encoding house
NEP is een vooraanstaand internationaal encoding house en beschikt over de certificering die nodig is om voor alle grootste VOD-platformen content te leveren. Het faciliteert alle grootste VOD-platformen in Nederland – van ontwikkelingen waarbij gebruikgemaakt wordt van de laatste technologieën en hosting tot het verwerken van ingest en het leveren van content.

De mensen maken het verschil
De diensten van NEP in Nederland draaien voornamelijk op eigen mensen. Stuk voor stuk mannen en vrouwen met passie voor en affiniteit met de media industrie en diverse specialisaties in sport, klassieke muziek, entertainment, drama en talkshows. Onze teams worden continu geschoold op nieuwe technieken, workflows en specialisaties. Wij stimuleren groei, innovatie en ambitie, omdat het voor ons in de sterk veranderende media wereld van essentieel belang is kennis op het hoogste niveau in huis beschikbaar te hebben.


Wij bieden een afwisselende baan in een open en collegiale werksfeer. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team en wordt goed opgeleid en begeleid tijdens je inwerkperiode. Humor en plezier staan centraal in het werk. Je krijgt alle kansen je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien, sterker nog: dit stimuleren we zelfs!

Uiteraard bieden we een marktconform salaris / stagevergoeding en arbeidsvoorwaarden.

Stagekenmerken
 • Bij: NEP The Netherlands
 • Vanaf: 05-10-2022
 • Duurt: Meer dan 3 maanden
 • Voor: 16 uur per week
 • Soort stage: Audio Visueel
 • Opleidingsniveau: MBO/HBO
 • Vergoeding:
 • Afstudeeropdracht: Niet mogelijk