Raïsha Zeegelaar nieuwe presentator Kinderen voor Kinderen

Nieuws

24 maart 2023
Business

Raïsha Zeegelaar nieuwe presentator Kinderen voor Kinderen

Hoe lang kunnen bekende Nederlanders een liedje uitzingen met één hap lucht? Hoe veel ‘Kinderen voor Kinderen’ liedjes kunnen ze uitbeelden? En hoe goed kunnen ze karaoke zingen? In het nieuwe BNNVARA-programma ‘Kinderen voor Kinderen Karaoke Show’ nodigt de nieuwe presentator Raïsha bekende Nederlanders uit in haar karaokestudio voor interviews, karaoke en zang-challenges met de kinderen uit het koor.

Onder andere Emma Wortelboer, Jurre Geluk en Brugklas-acteurs Roos en Jasmien gaan de uitdaging aan. ‘Kinderen voor Kinderen Karaoke Show’ is vanaf zaterdag 25 maart te zien om 09.05 uur bij BNNVARA op NPO Zapp.

Voor Raïsha Zeegelaar is De Karaoke Show haar vuurdoop bij ‘Kinderen voor Kinderen’. Raïsha: “Dit programma is een energieke muziekbeleving waarin iedereen de kans krijgt om voor eventjes ‘Kinderen voor Kinderen’ te zijn. Zingen, dansen en even lekker gek doen; het kan en het mag allemaal. Voor mij is dit als presentatrice een topprogramma om in te springen en kennis te maken met de liedjes en het koor. Ik heb namelijk een enorme passie voor zang en dans en ik hoop dat de kijker dit ook voelt en lekker mee swingt op de liedjes.”

Emma Wortelboer en Jurre Geluk bijten het spits af en zingen Vrienden met de Monsters, want als iemand ervaring heeft met monstertjes zijn het de presentatoren van Steken en Prikken wel. Tim den Besten komt het liedje De Baas zingen, maar niet voordat Raïsha hem heeft uitgehoord over zijn warme vriendschap met Koning Willem Alexander. Barman Victor en maître Denice, bekend van ‘First Dates’, wagen zich aan het liedje Liefdeskriebels en Dzifa Kusenuh en Shaquille van Natuur de Luxe zingen Gi-ga-groen. Brugklas-acteurs Roos en Jasmien zingen Avond4daagse, artiest Claude zingt Nieuwe school eninternationale megaster RANI zingt een populair Nederlands nummer in het Engels. Herkent het publiek dat lied?

Niet alleen de bekende Nederlanders laten zich van hun meest muzikale kant zien, want meer dan 100 basisschoolkinderen stapten ook de karaoke booth in. Aan het eind van de afleveringen zijn ze te zien in de karaoke clip.

Lees ook het nieuws over andere Campus-gerelateerde onderwerpen

Meer nieuws