Ranking the Talent

Ranking the Talent

Stel je voor, een show vol weergaloze acts waarin talent nu eens niet afhankelijk is van een moeilijk kijkende vakjury, maar waarin een publieksjury bepaalt wie zij het beste vinden: dat is Ranking the Talent. Het lot van alle deelnemers ligt in de handen van mensen die een afspiegeling zijn van Nederland. Deze publieksjury beoordeelt op eigen smaak en gevoel twee keer vijf acts. Allemaal optredens op het allerhoogste niveau, met elke show vijf zangoptredens en vijf dans- en/of variétéacts. Het oordeel van de publieksjury leidt tot een ranking.

En dan wordt het nóg leuker: de kijker kan via een gratis app meespelen. Lukt het ze om goed in te schatten wat de ranking van de publieksjury is, dan maken ze kans op duizenden prijzen! Ranking the Talent wordt gepresenteerd door Johnny de Mol en is dit najaar te zien op SBS6.

Een opname bijwonen?

De opnames vinden plaats in Studio 24, Hilversum, op:

  • Woensdag 20 september 12:00 – 17:00
  • Woensdag 20 september 17:00 – 22:15
  • Vrijdag 22 september 12:00 – 17:00
  • Vrijdag 22 september 17:00 – 22:15
  • Zaterdag 23 september 12:00 – 17:00
  • Zaterdag 23 september 17:00 – 22:15

Als jouw gewenste tijdslot niet meer op de aanmeldpagina staat, dan betekent dit dat de opname helaas vol zit.

Tickets

Klik op deze link om je ticket(s) aan te schaffen.

Publieksjury

Talpa Entertainment Productions zoekt enthousiaste leden voor de publieksjury van Ranking the Talent. Iedereen die graag een keer op de stoel van een jurylid wil zitten, kan zich nu aanmelden, een middag of avond topentertainment is gegarandeerd, met een leuke prijs voor jou. Je moet wel minimaal 18 zijn.

Stel je voor, een show vol weergaloze acts waarin talent nu eens niet afhankelijk is van een moeilijk kijkende vakjury, maar waarin een publieksjury bepaalt wie zij het beste vinden: dat is Ranking the Talent. Het lot van alle deelnemers ligt in de handen van mensen die een afspiegeling zijn van Nederland. Deze publieksjury beoordeelt op eigen smaak en gevoel twee keer vijf acts. Allemaal optredens op het allerhoogste niveau, met elke show vijf zangoptredens en vijf dans- en/of variétéacts.

Het oordeel van de publieksjury leidt tot een ranking. En dan wordt het nóg leuker: de kijker kan via een gratis app meespelen. Lukt het ze om goed in te schatten wat de ranking van de publieksjury is, dan maken ze kans op duizenden prijzen! Ranking the Talent wordt gepresenteerd door Johnny de Mol en is dit najaar te zien op SBS6.

Na wat afmeldingen hebben ze toch nog wat plekken op de vrijdag en zaterdag dus meld je snel aan!

De opnames waarvoor jij je als jurylid kunt aanmelden vinden plaats in Studio 24, Hilversum,

  • Vrijdag 22 september 12:00 – 17:00
  • Vrijdag 22 september 17:00 – 22:15
  • Zaterdag 23 september 12:00 – 17:00
  • Zaterdag 23 september 17:00 – 22:15

Aanmelden voor Ranking The Talent kan hier.