Media Diamant uitgereikt aan Sybrand Verwer

Nieuws

6 oktober 2022
Nieuws & Events

Media Diamant uitgereikt aan Sybrand Verwer

De Media Diamant is dé onderscheiding en erkenning voor medewerkers achter de schermen van radio, televisie en internet. Dit jaar is de Media Diamant tijdens Dutch Media Week uitgereikt aan Senior Audio Engineer Radio Sybrand Verwer

Sybrand Verwer werd verrast met het bericht dat hij op 5 oktober, tijdens Dutch Media Week, de Media Diamant krijgt uitgereikt, dé onderscheiding voor medewerkers achter de schermen van televisie, radio of internet.

Onthulling Media Diamant Sybrand Verwer

De jury van de Media Diamant is unaniem in haar keuze voor Sybrand. ‘Super Syb’ blinkt al tientallen jaren uit door zijn tomeloze inzet, geweldig vakmanschap, echte passie en duidelijk aantoonbaar talent; de vier basis-eigenschappen waarop deze onderscheiding is gebaseerd. Onze top van radiomakers en presentatoren, producenten en regisseurs geniet dagelijks van zijn diensten en bij verschillende programma’s maakt Sybrand duidelijk het verschil. En daarbij is Syb, na al zijn jaren werkzaam te zijn geweest achter de schermen van de Nederlandse Radio nog steeds persoonlijk zeer geliefd en populair bij al zijn directe collega’s. Een on-ontbeerlijke eigenschap bij een groepsproces als radio maken.

Dit alles doet Sybrand Verwer recht geven op een eindeloze aanwezigheid op het Media Park in Hilversum. Sybrand werkt voor Red Bee Media in Hilversum.  De onthulling van de bijbehorende plaquette op de speciale Diamantmuur op het Media Park vindt op 5 oktober a.s. plaats tijdens Dutch Media Week in Beeld en Geluid.

Onthulling Media Diamant Barbara van Munster

Over de Media Diamant
Met de Media Diamant wordt erkenning gegeven aan bijzondere medewerkers áchter de schermen van radio, televisie en internet. Het initiatief van regisseur Jos Budie werd in 2015 voor het eerst toegekend aan Regie Assistente Ilse Pollen. Hierna viel de eer aan Hoofd Geluidstechnicus Theo Rutten, Senior Geluidstechnicus Paul Raaijman, Projectbegeleider Juliet Wagenaar, Senior Cameraman Peter Bakker, Opnameleider Tommy Byrne, Steadicam Specialist Job Scholtze, Colorist Xandra ter Horst, Grippers Wouter Visser en Berto Oude Veldhuis, Workflow Specialist Martijn Swart, Lichtontwerper Henk-Jan van Beek, Senior Cameraman Ivo Palmen en Visagist Barbara van Munster.

Bron: De Media Diamant

Lees ook het nieuws over andere Campus-gerelateerde onderwerpen

Meer nieuws