It’s a wrap: opnames Ministars op het Media Park

Nieuws

23 november 2022
Nieuws & Events

It’s a wrap: opnames Ministars op het Media Park

In de nieuwe muziekcompetitie ‘Ministars’ gaat de droom van jonge aanstormende zangtalenten tussen de 8 en 15 jaar in vervulling; een videoduet zingen met hun grote idool! Van DuaLipa tot Justin Bieber en van Beyoncé tot Davina Michelle.

In deze feelgood show wordt het onmogelijke mogelijk gemaakt. De optredens worden beoordeeld door Snelle, Sanne Hans en Rolf Sanchez en natuurlijk het publiek in de zaal. De presentatie van Ministars ligt in handen van Wendy van Dijk en Britt Dekker. Het beste zangtalent krijgt 25.000 euro op een spaarrekening gestort, de nummer twee krijgt 10.000 euro en de nummer drie ontvangt een spaarrekening van 5.000 euro.

Nog nooit eerder kregen kinderen zo’n unieke kans: een videoduet zingen met een superster. Het zangtalent zingt samen met de videoclip van de superster mee, dit gebeurt zonder dat die artiest in de studio aanwezig is. Ze staan dus niet samen op het podium, maar zijn wel samen in beeld te zien; voor altijd verbonden in een nieuw en onvergetelijk optreden.

Bekijk onder ‘Actuele studio opnames’ meer programma’s die momenteel draaien.

Lees ook het nieuws over andere Campus-gerelateerde onderwerpen

Meer nieuws