Studio Kakelbont – Media Kinderopvang
Faciliteit

Studio Kakelbont – Media Kinderopvang

Media Kinderopvang in Hilversum biedt opvang aan kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Kijkend naar de ontwikkeling van het kind zorgen wij dat kinderen spelenderwijs de wereld ontdekken en zich in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen.

Media Kinderopvang heeft 2 vestigingen. Villa Kakelbont aan de Jac. Pennweg en Studio Kakelbont op het Mediapark aan de Hetty Blokweg. Bij beide vestigingen staat onze huiselijke sfeer voorop zodat kinderen en ouders zich welkom voelen. Beide locaties zijn het hele jaar open van maandag t/m vrijdag van 07.30 tot 18.30.

Binnen Media Kinderopvang hechten we veel waarde aan de verzorging, interactie met en aandacht voor de kinderen. De kinderdagverblijven zijn een ’tweede thuis’ waar je kind opgroeit met vriendjes en vriendinnetjes. Een huiselijke plek die structuur biedt. Er is rust, regelmaat en veiligheid. Hier ontmoet je andere ouders met wie tips en ervaringen kunnen worden uitgewisseld. Op deze wijze kan de kinderopvang ook een klankbord vormen voor opvoedkundige vraagstukken. Je kind wordt in onze opvang spelenderwijs begeleid in de ontwikkeling. Als ouder kan je altijd bij ons terecht met vragen omtrent de opvoeding. Daarnaast ben je bij ons verzekerd van continuïteit in de opvang.

Voor een rondleiding of inschrijving verwijzen wij je naar de website.

 

 

Terug naar overzicht

Openingstijden

Ma 07.30 uur - 18.30 uur

Di 07.30 uur - 18.30 uur

Wo 07.30 uur - 18.30 uur

Do 07.30 uur - 18.30 uur

Vr 07.30 uur - 18.30 uur

Za Gesloten

Zo Gesloten

Contact

Adres Hetty Blokweg 3, 1217 ZP, Hilversum

Telefoon 035-6289833

E-mail sophy@mediakinderopvang.nl

Website www.mediakinderopvang.nl

Google maps