Klaverblad Voetstappenpad Wandelrally

EVENTS

14 mei
14 mei 2023
Events

Klaverblad Voetstappenpad Wandelrally

Informatie

  • 14 mei
  • Het VPRO gebouw
  • 08:00 uur -
  • € 7,00
Meer informatie

Op 14 mei 2023 wordt er weer de Klaverblad Voetstappenpad Wandelrally georganiseerd door vrijwilligers van de GAC de Gooise Atletiek Club. Inschrijven kan van tevoren via www.voetstappenpad.nl of op de dag zelf.  Op die website is ook al het overige info te vinden.

De VPRO op het Media Park is die dag wederom onze gastheer en vanuit het VPRO gebouw kunnen onze deelnemers vanaf 08.00 uur starten. Voor degenen die dat willen, staat er een koffie truck van Miss Koffieboon voor de deur waar een kopje koffie of thee met iets lekkers gekocht kan worden! Onderweg zijn er zowel stempelposten als horecagelegenheden voor een pauze. Bij terugkomst na de wandeling wacht nog een smakelijke verrassing, aangeboden door Klaverblad Verzekeringen.

Het inschrijfgeld bedraagt € 7,00.

Het totaal bedrag aan inschrijfgelden wordt besteed aan lokale goede doelen. Enerzijds is dat het Maatjesproject Gooi & Vechtstreek, Hilversum om leuke wandeldagen te organiseren voor mensen die maar weinig in beweging komen en die daarbij een steuntje in de rug wel kunnen gebruiken. 

Anderzijds wordt een deel van de inschrijfgelden besteed aan aanschaf van abonnementen van de 2 Hilversumse speeltuinen. Het Uitgiftepunt 1 (Hilversum) van de Voedselbank Gooi & Omstreken verstrekken deze abonnementen aan gezinnen met jonge kinderen zodat die kinderen kunnen gaan doen wat ze het liefst doen. Namelijk spelen en bewegen in de speeltuinen van Hilversum. Op deze manier helpen we kinderen bij bewegen en steunen we de beide speeltuinen door het afnemen van extra abonnementen.

De kosten die wij maken om deze Rally te realiseren, worden betaald uit sponsorgelden en via subsidie. En onze vrijwilligers werken om niet. Daarom is het mogelijk om alle inschrijfgelden aan goede doelen te besteden.

Er zijn vier wandelingen: de volledige route is 29 km. Er zijn twee halve routes: van het VPRO gebouw naar Hollandse Rading en trein terug, of juist andersom. Ook kan er 10 km. gelopen worden, bij Groot Kievitsdalwachten dan elektrische auto’s van HET (Hilversumse Energie Transitie) om je terug te brengen naar het startpunt.

Tot slot: we werken dit jaar samen met Team Sportservice ‘t Gooi. Zij gaan binnenkort mensen trainen om in ieder geval 10 km. te kunnen lopen.

 

Informatie

  • 14 mei
  • Het VPRO gebouw
  • 08:00 uur -
  • € 7,00
Meer informatie

Andere events die wellicht ook interessant zijn

Meer nieuws