Business & Innovation Days

EVENTS

2 okt
2 oktober 2023
Events

Business & Innovation Days

Informatie

  • 2 oktober
  • Beeld & Geluid Hilversum
  • 09.00 - 23.00 uur
  • Gratis
Meer informatie

Er zit business in media. Tijdens de Business & Innovation Days wordt er met de grootste namen uit de media-industrie besproken hoe zij te werk gaan en een bijdrage leveren aan de creatieve sector en verder innoveren met hun bedrijf. 

Op maandag 2 en dinsdag 3 oktober neemt Dutch Media Week je tijdens interactieve sessies, boeiende paneldiscussies en lezingen mee langs zowel het huidige medialandschap als de nabije toekomst van de media-industrie.

Niet alleen word je volledig op de hoogte gebracht van de actuele uitdagingen en mogelijkheden, ook wordt vooruitgekeken naar verwachte ontwikkelingen en innovaties die de branche op de langere termijn zullen beïnvloeden en welke kansen er liggen op het gebied van data, AI, content en tech.

Laat je inspireren door sprekers zoals Ezra Eeman (Directeur Strategie bij de NPO), Jamie Allen (Head of Media Industries bij NVIDIA), Jan Müller (CEO bij de RPO), Danielle Jiskoot (Co-founder bij The Diverse Company), Funs Jacobs (Innovation Director (EMEA) bij Media.Monks) en Romar Bucur (Head of Business Development & Strategy bij Banijay). Het geheel wordt op maandag gemodereerd door Maarten Boer (Owner/ Creative Director Buutvrij for life, Friendly Face @ Omroep Zwart) en op dinsdag door journaliste Yuki Kho.

Hieronder vind je het programma. Bekijk het gehele programma van de Business & Innovation Days hier.

Maandag
12.00 – 13.00 uur | 
Podcastprogrammering

Dit jaar is er weer een doorlopende podcastprogrammering en kun je de hele week naar diverse podcast luisteren, zowel live als on demand. De programmering wordt binnenkort bekendgemaakt.

16.00 – 22.00 uur | IMTC 2023

Ook dit jaar weer een nieuwe editie van de IMTC tijdens Dutch Media Week. De top van de media-industrie komt samen voor een heerlijk diner en een gezellige, maar vooral inspirerende avond in Beeld & Geluid. De IMTC wordt georganiseerd door BM en Beeld & Geluid. Let op: dit is een besloten event.

16.30 – 19.00 uur | NPO Townhall meeting

Dit is een besloten event van de NPO.

18:00 – 22:00 | Zakelijk profiteren van ChatGPT

Ontdek hoe de laatste innovaties, waaronder AI-tools, je onderneming naar een hoger niveau kunnen tillen en leer met studenten hoe je ChatGPT gebruikt voor je website.

Oud-langebaanschaatser Ben van der Burg is tegenwoordig commercieel directeur bij Triple. Daarnaast maakt hij een podcast over technologie (De Technoloog) en heeft een wekelijkse column op BNR nieuwsradio. Hij deelt tijdens deze bijeenkomst zijn visie op het gebruik van AI-tools in het bedrijfsleven en hoe ook jij daar gebruik van kan maken.

Natuurlijk is er daarnaast volop ruimte om te netwerken met andere lokale ondernemers en ervaringen te delen. 

19.30 – 23.00 | Vakbroedersavond

Op maandag 2 oktober vindt er weer de roemruchte Vakbroedersavond plaats bij Beeld & Geluid op het Media Park. een avond voor alle collega’s die in de media voor of achter de schermen werken; van radio, tv, of een streamingsdienst tot omroep of facilitair bedrijf. De avond wordt gepresenteerd door Rob Kamphues en belooft weer vele bijzondere verhalen, onvergetelijke hoogtepunten en misschien zelfs een aantal minder memorabele anekdotes…

Meld je aan! Of nog beter, geef een fragment door (van max 2,5 minuut) waar een bijzonder verhaal of herinnering mee is verbonden die je graag wilt delen met jouw vakbroeders. Je kunt het laten weten via vakbroeders@dutchmediaweek.nl. Het fragment mag door jou zelf geproduceerd, geregisseerd of gepresenteerd zijn, maar hoeft niet. Dit jaar is het bovendien 100 jaar geleden dat Kodak de 16mm film introduceerde, dus extra leuk als je ook een fragment op 16mm film hebt of als het daarmee heeft te maken.

Laat het snel weten, dan gaat de organisatie alvast voor je op zoek in het enorme archief van Beeld & Geluid!

Informatie

  • 2 oktober
  • Beeld & Geluid Hilversum
  • 09.00 - 23.00 uur
  • Gratis
Meer informatie

Andere events die wellicht ook interessant zijn

Meer nieuws