Business & Innovation Days

EVENTS

3 okt
3 oktober 2023
Events

Business & Innovation Days

Informatie

  • 3 oktober
  • Beeld & Geluid Hilversum
  • 09.00 - 23.00 uur
  • Gratis
Meer informatie

Er zit business in media. Tijdens de Business & Innovation Days wordt er met de grootste namen uit de media-industrie besproken hoe zij te werk gaan en een bijdrage leveren aan de creatieve sector en verder innoveren met hun bedrijf. 

Op maandag 2 en dinsdag 3 oktober neemt Dutch Media Week je tijdens interactieve sessies, boeiende paneldiscussies en lezingen mee langs zowel het huidige medialandschap als de nabije toekomst van de media-industrie.

Niet alleen word je volledig op de hoogte gebracht van de actuele uitdagingen en mogelijkheden, ook wordt vooruitgekeken naar verwachte ontwikkelingen en innovaties die de branche op de langere termijn zullen beïnvloeden en welke kansen er liggen op het gebied van data, AI, content en tech.

Laat je inspireren door sprekers zoals Ezra Eeman (Directeur Strategie bij de NPO), Jamie Allen (Head of Media Industries bij NVIDIA), Jan Müller (CEO bij de RPO), Danielle Jiskoot (Co-founder bij The Diverse Company), Funs Jacobs (Innovation Director (EMEA) bij Media.Monks) en Romar Bucur (Head of Business Development & Strategy bij Banijay). Het geheel wordt op maandag gemodereerd door Maarten Boer (Owner/ Creative Director Buutvrij for life, Friendly Face @ Omroep Zwart) en op dinsdag door journaliste Yuki Kho.

Hieronder vind je het programma. Bekijk het gehele programma van de Business & Innovation Days hier.

Dinsdag
12.00 – 13.00 uur | 
Podcastprogrammering

Dit jaar is er weer een doorlopende podcastprogrammering en kun je de hele week naar diverse podcast luisteren, zowel live als on demand.De programmering wordt binnenkort bekendgemaakt.

14.00 – 17.0Cross Media Café

In samenwerking met Media Perspectives vinden gedurende het hele jaar diverse Cross Media Cafés plaats: bijeenkomsten voor mediaprofessionals waar de nieuwste ontwikkelingen worden gepresenteerd op het gebied van media, technologie en innovatie. Tijdens Dutch Media Week staat er weer een extra lange editie van het Cross Media Café op het programma. Binnenkort wordt het gedetailleerde programma hiervan bekendgemaakt, dus houd deze pagina in de gaten!

17.00 – 19.00 | Dutch Media Week Café

Na een dag vol kennis vergaren is het tijd voor een heerlijk drankje en netwerken in het Dutch Media Week Café. Dit is de plek om gezellig terug te kijken op de dag en kennis te maken met nieuwe mensen.

17.30 uur – 22.00 uur | Dutch Media Week Award Dinner

Het is bekend dat Dutch Media Week graag mensen en organisaties met elkaar verbindt. En waar gaat dat makkelijker dan tijdens een gezellige avond, onder genot van een heerlijk diner? Op dinsdag 3 oktober vindt daarom wederom het Dutch Media Week Award Dinner plaats. Speciaal voor deze gelegenheid wordt het nieuwe mediamuseum van Beeld & Geluid omgebouwd tot een heel bijzonder restaurant. Tussen de gerechten door staan we uiteraard stil bij de impact van media. Bovendien vindt tijdens deze avond ook de uitreiking van de Dutch Media Week Award plaats.

Dit is een besloten avond voor sponsoren en genodigden.

Informatie

  • 3 oktober
  • Beeld & Geluid Hilversum
  • 09.00 - 23.00 uur
  • Gratis
Meer informatie

Andere events die wellicht ook interessant zijn

Meer nieuws