Even Tot Hier is weer terug op de buis

Nieuws

14 november 2022
Business

Even Tot Hier is weer terug op de buis

Niels van der Laan  en Jeroen Woe zijn weer terug met een nieuw seizoen van Even Tot Hier. Terwijl de mannen van oranje aantreden op het WK beginnen Niels en Jeroen aan het achtste seizoen van de satirische en muzikale zaterdagavondshow. En natuurlijk zullen ook dit seizoen de muzikale gast, het liedje van één minuut, de scherpe grappen en rake observaties niet ontbreken.

De show trapte zaterdag 12 november af met een geweldige show, die ruim 1,92 miljoen kijkers trok. Dit maakte het dan ook het best bekeken programma van de avond! Even Tot Hier is vanaf nu weer elke zaterdag op NPO 1 te zien. de uitzending kun je bekijken om 21.30, of om 22.30, afhankelijk van het WK Voetbal.

Opmerkelijk in de aflevering van zaterdag was de reünie van de popgroep K-otic. Vijf van de zeven oorspronkelijke leden werden herenigd en zorgden voor een geweldig spektakel in het succesprogramma op NPO 1. Sita Vermeulen, Rachel Kramer, Anna Speller, Bouchra Tjon Pon Fong en Bart Voncken zongen een bewerking op hun doorbraaksingle Damn I Think I Love You over de klimaatacties van de afgelopen tijd.

Kaarten scoor je nu via deze link.

Lees ook het nieuws over andere Campus-gerelateerde onderwerpen

Meer nieuws