MOOS Productiehuis

MOOS Productiehuis

Wij zijn een jong, gedreven mediaproductiebedrijf dat bestaat uit talentvolle vormgevers, AV-specialisten en productie medewerkers. Met een frisse blik maken wij “out of the box” videoproducties en designs voor verschillende bedrijven zoals; omroepen, sportorganisaties, onderwijs en commerciële organisaties. Daarbij maken wij gebruik van de nieuwste technologie en werken we samen met partner-organisaties vanuit de productiewereld.

Ons team

Het team van MOOS bestaat uit een groep gepassioneerde AV en productie studenten. Die met veel plezier, doorzettingsvermogen en ambitie samenwerken aan verschillende mediaproducties en design ontwerpen. Daarbij worden zij ondersteund door professionals uit het werkveld.

Ons doel

Binnen MOOS zijn we gericht op het ontwikkelen van media talent voor de toekomst en het maken van de meest gave producties en designs. Een plek waar studenten zich zowel inhoudelijk als op persoonlijk kunnen ontwikkelen en waar partner organisaties graag hun kennis komen delen.

Kortom een plek waar talent tot bloei komt!

Voor klanten

Bij ons kan je terecht voor opdrachten op het gebied van Audiovisuele producties en Media design. We starten altijd met het helder krijgen van de wens van de klant. Zodat we vanuit daar aan de slag kunnen met het genereren van gave, passende ideeën. Daarbij zoeken we altijd naar producties/designs die ons uitdagen, waar we van kunnen leren en voldoet aan de het beoogde resultaat.

Wil je weten of wij iets voor je kunnen betekenen neem dan contact met ons op.

MOOS Productiehuis

Meer informatie