Pak vandaag een lesje ‘Bodypump’ of duik in het positieve brein

Nieuws

22 maart 2023
Business

Pak vandaag een lesje ‘Bodypump’ of duik in het positieve brein

De Media Park  ‘Week van Vitaliteit’ is in volle gang! Vandaag, woensdag 22 maart, staat er een  sportlesjes ‘Bodypump’ op het programma, zowel in de ochtend als in de middag, en is er aan het einde van de dag weer een hele interessante Vitaliteits-TALK. Deze keer zoomen we in op ‘het positieve brein’. Ben jij erbij?

Hieronder een overzicht van alle activiteiten voor deze dag:

Bodypump

Ochtendles: 08.30 – 09.15
Middagles: 12.00 – 12.45

Bodypump is een lesje met de welbekende barbell met aan weerszijde gewichten. In dit programma van 45 minuten ga je alle belangrijke spiergroepen langs, waarna spierpijn gegarandeerd is. De aanstekelijke muziek, aanmoedigende instructeurs en jouw eigen gewichtskeuze zorgen voor een topresultaat.

Locatie

In verband met de regen vindt de les binnen plaats bij Health Works Fitness (Willem Ruisweg 18, Media Park, Hilversum). Je bereikt de sportschool door halverwege de stationstunnel op het Media Park de wenteltrap naar beneden te nemen en vervolgens rechtsaf te slaan. De sportschool bevindt zich na 100 meter aan je rechterhand.

Deze sessie wordt verzorgd door Health Works Fitness

Meld je nu aan via deze link.

Vitaliteits-TALK: Het positieve brein

Tijdens deze sessie van 16.00 tot 17.00 gaat Moniek de Zwaan dieper in op een positieve mindset en de werking van het brein. Hoe een positieve instelling elk zakelijk en persoonlijk resultaat verbetert.

Elk zakelijk en persoonlijk resultaat verbetert met een positieve instelling: productiviteit, creativiteit, veerkracht, energie en flow. Op basis van de nieuwste bevindingen op het gebied van positieve psychologie en neurowetenschappen, belicht deze op ervaring gebaseerde en interactieve training eerst de theorie van het ‘positieve brein’ en waarom investeren daarin de moeite waard is. We bekijken hoe we ons brein kunnen herprogrammeren en positieve resonantie kunnen produceren. Je wordt geïnspireerd om duurzame ‘positiviteitspatronen’ te creëren.

Locatie: Kantoor Ster, 4e etage Mediacentrum (Joop van den Endeplein, Media Park)

Deze sessie wordt verzorgd door Lifeguard

Bestel nu je ticket via deze link!

Lees ook het nieuws over andere Campus-gerelateerde onderwerpen

Meer nieuws