De aanmeldingen voor het Stadsfonds 2023 zijn geopend

Nieuws

7 februari 2023
Business

De aanmeldingen voor het Stadsfonds 2023 zijn geopend

Vanaf heden is het mogelijk om een aanvraag in te dienen bij het Stadsfonds Media Park. De Stichting Stadsfonds Hilversum heeft dit jaar 75.000 euro beschikbaar gesteld voor projecten op en rond het Media Park, die een bijdrage leveren aan een aantrekkelijk werkklimaat. Media Perspectives coördineert de indiening, beoordeling en toekenning rondom deze projecten.

Thema 2023

 

De Stadsfondscommissie Media Park heeft als thema van 2023 gekozen voor: Media Park binnenstebuiten: hoe wordt media gemaakt? Dit thema sluit goed aan bij het voornemen van de Initiatiefgroep Campusontwikkeling om het Media Park levendig te maken. Wat er binnen in de gebouwen op het Media Park gebeurt aan creativiteit en innovatie, moet ook zichtbaar zijn aan de buitenkant. We zijn dus op zoek naar initiatieven die mediamakers, het maakproces, of specifieke projecten, zichtbaarheid geven in de buitenruimte op het Media Park.

Aanvraag insturen

Heb jij een idee of initiatief dat bijdraagt aan het zichtbaar maken van de creativiteit en innovatie op het Media Park? Stuur dan voor 1 maart een mail met een beschrijving van je idee (max. half a4) naar stadsfonds@mediaperspectives.nl. We doen dan een snelle beoordeling om te kijken of je idee voldoet aan de voorwaarden. De verdere procedure kun je op deze pagina bekijken.

Lees ook het nieuws over andere Campus-gerelateerde onderwerpen

Meer nieuws