De Radiofabriek

BEDRIJF

De Radiofabriek

Informatie

  • Paviljoen 11 Media
  • Parkboulevard 11 1217
  • WE Hilversum

De Radiofabriek is hét productiehuis voor online radio en podcast. Vanaf het Media Park in Hilversum verzorgen zij complete audioproducties en helpen bedrijven en organisaties om zo goed mogelijk hun verhaal te vertellen, in audio.

Radio- en podcast studio’s
Vanuit de Radiofabriek op het Media Park bieden zij uitstekende studiofaciliteiten om complete radio -en podcast producties mogelijk te maken. De studiofaciliteiten kunnen flexibel worden ingezet. Van 24/7 radiostation tot het huren van een podcaststudio voor een uurtje. Uiteraard begeleiden zij je hierbij en zorgen bovendien voor een gastvrije ontvangst van de studiogasten!

Meer weten over de mogelijkheden van het inzetten van de radiostudio’s van De Radiofabriek? Kijk dan hier.

Livestreaming videostudio
Naast de beste online radio- en podcast faciliteiten beschikt De Radiofabriek ook over een professionele videostudio voor livestreaming. Hiermee faciliteren wij radio- en podcastmakers die steeds vaker een camera laten meedraaien tijdens hun opname of liveshow.

Naast podcast met beeld, of vodcast, kan de studio op het Media Park ook worden ingezet voor interactieve webinars, talkshows, tv-opnames of online events.

Meer weten over de mogelijkheden van een video podcast of van onze videostudio? Kijk dan hier.

Workshops
Wil ze zelf leren hoe je een radioprogramma of een podcast maakt? Of ben je met je afdeling of team op zoek naar een origineel bedrijfsuitje? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres voor een radio- of podcastworkshop!

Meer weten? Kijk dan hier of geef je hier op voor onze maandelijkse podcastworkshop.

Openingstijden

De Radiofabriek is iedere dag geopend, overdag, maar vaak ook ’s avonds en in het weekend. Voor meer informatie kun je even contact opnemen.

Meer info via: www.deradiofabriek.nl

Informatie

  • Paviljoen 11 Media
  • Parkboulevard 11 1217
  • WE Hilversum