The Talent Scouts

The Talent Scouts

Angela Groothuizen, Tabitha, Nicky Romero, Flemming en Donnie gaan in The Talent Scouts de strijd met elkaar aan. Elke bekende scout heeft hetzelfde doel: de beste zangtalenten aan zich binden door slim te investeren en met dat geld één van hen te ontwikkelen tot de nieuwe nationale topartiest.

Het winnende zangtalent wint een prijs money can’t buy: een optreden op Pinkpop en daarbij een bedrag van 25.000 euro om te besteden aan de perfecte performance. Een betere kickstart voor een muziekcarrière bestaat niet. The Talent Scouts wordt gepresenteerd door Kalvijn en is vanaf 7 april 2023 om 20.30 uur te zien op SBS6.

De vijf scouts krijgen vijf afleveringen de tijd om elk vier talenten in hun team te krijgen. Die talenten introduceren zichzelf met bewerkingen van bekende hits. Elke scout beschikt per auditie-aflevering over een investeringsbudget van 5.000 euro. Na elk optreden mogen de scouts die geïnteresseerd zijn, geld bieden om dit talent in hun stal te krijgen. Hoe hoog zijn ze bereid te gaan?

Wil je eerste rang zitten en de meest uiteenlopende zangtalenten voorbij zien komen? Wil je genieten van bijzondere live optredens en zien voor welke zangtalenten The Talent Scouts alles op alles gaan zetten om ze binnen te halen? Dat kan!

De halve finales zullen op de volgende momenten plaatsvinden in Studio 24 op het Media Park in Hilversum:

• Donderdag 30 maart – Middag 14:15 – 17:30 uur – AANVANG 12:00 uur

• Donderdag 30 maart – Avond 19:15 – 22:15 uur – AANVANG 17:00 uur

LET OP: Helaas is het decor rolstoelonvriendelijk

Wil jij hierbij zijn? Bestel dan via deze link je tickets!