Beste Kijkers

Beste Kijkers

Er komt een nieuw seizoen aan van het RTL-programma ‘Beste Kijkers’. Dit is een panelshow waarin Ruben Nicolai de kijker meeneemt langs de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten van de afgelopen week.

Twee teams met wekelijks wisselende bekende Nederlanders gaan onder leiding van captains Jeroen van Koningsbrugge en Beau van Erven Dorens de strijd met elkaar aan om de aflevering te winnen. In vier spelrondes worden zij getest op hun kennis van diverse tv-fragmenten. Het doel is zoveel mogelijk punten te scoren en naar huis te gaan met de titel ‘Beste Kijker’!

Wil jij bij dit nieuwe seizoen in het publiek zitten? Dat kan! ‘Beste Kijkers’ is momenteel op zoek naar publiek. De opnames vinden plaats in Studio 31, hier op het Media Park Hilversum.

Opname ‘Beste Kijkers’ bijwonen

Lijkt het je leuk om het programma ‘Beste Kijkers’ bij te wonen? Je kunt een kaartje kopen door onderstaande stappen te volgen:

Stap 1: Check de beschikbare data voor de opnames en koop je tickets via deze link.

Stap 2: Na de betaling krijg je een mailtje met je bevestiging. Jouw naam is direct aan de gastenlijst toegevoegd en je hoeft niks meer te doen.

Praktische informatie

Inloop: 12:30 – 12:45 uur
Verwacht einde: 15:00 uur
Locatie: Studio 31, Media Park Hilversum, Joop van Den Endeplein 7, 1217 WJ Hilversum
Prijs ticket: € 7,50

Er wordt een minimum leeftijd van 16 jaar gehanteerd. Het laten zien van een ID-bewijs is daarom verplicht bij binnenkomst.

Benieuwd naar andere tv-programma’s op het Media Park? Bekijk hier de actuele studio-opnames.