Bruisende talkshow ‘Nadia’

Bruisende talkshow ‘Nadia’

Nadia Moussaid keert binnenkort weer terug in de studio voor haar bruisende talkshow ‘Nadia’, waarin zij hedendaagse onderwerpen bespreekt met spraakmakende gasten, afkomstig uit alle hoeken van de samenleving. Iedere aflevering gaan ervaringsdeskundigen met elkaar én het publiek het gesprek aan over zaken die hen bezighouden.

Taboes doorbreken en vooroordelen proberen weg te nemen, dat is waar Nadia ook dit seizoen voor staat. Zo gingen eerdere afleveringen over de schaduwkant van adoptie, leven met ADHD en de invloed van macho-influencers op jonge mannen. Het nieuwe wekelijkse uitzendschema maakt mogelijk dat onderwerpen verder uitgediept kunnen worden en dat het gesprek na de uitzending zowel online als offline doorgaat.

Nadia Moussaid: “Ik heb ontzettend veel zin om terug te keren met deze show! Ik heb zowel binnen als buiten de studio gemerkt wat de impact van ons programma was en wat de onderwerpen losmaakten bij mensen. Onder de fragmenten online gaan de gesprekken nog steeds door. Ik kijk heel erg uit naar de volgende reeks waarin we dit keer wekelijks met elkaar in gesprek gaan en waarin we daarna dus langer de tijd krijgen erover door te praten, één-op-één, online of aan de keukentafel.”

Nadia is een coproductie van VPRO en Human Factor
Wekelijks vanaf 22 oktober, 21:50 uur, VPRO, NPO 3

vpro.nl/nadia
#nadia

Wil jij een opname van ‘Nadia’ bijwonen?

Wil jij een opname van Nadia bijwonen? Dat kan! Bestel nu je tickets via deze link. Er wordt publiek gezocht vanaf 14 jaar.

Data: 

Praktische informatie

Locatie: Studio 6, André van Duin Boulevard 6 te Hilversum (MediaPark)
Vergoeding: €35,00 per persoon
Parkeren: Betaald, in omliggende woonwijk gratis.
Dresscode: Casual Chiq

Overige opmerkingen:

  • De vergoeding is voor het volledige tijdsbestek, in dit bestek zullen er twee opnames plaatsvinden met tussendoor een korte pauze. Tijdens deze pauze krijgt u gratis koffie/thee/fris en iets lekkers.
  • Indien men onder de 18 jaar is, dient men onder begeleiding te komen van iemand die 18 jaar of ouder is.
  • Het programma is rolstoeltoegankelijk, gelieve dit even apart aan ons te melden.